Qui Som?

Viu el Pàdel som un equip amb ganes de compartir la nostra passió pel Pàdel amb tu.
Ens agrada bellugar-nos i adaptar-nos a les teves necessitats, i per això el nostre objectiu és posar-t'ho fàcil. Nosaltres venim a les teves instal.lacions i t'organitzem l'esdeveniment de Pàdel que tu busques, aprenentatge i competició a la vegada.
 
"Viu el Pàdel, sent el Pàdel"
 
 
 
 
La nostra filosofia de treball engloba molt més que ensenyar-te a millorar el teu joc amb les classes pràctiques habituals.
Nosaltres personalitzem els entrenaments a cada alumne, li aportem tots els valors necessaris per ser un bon jugador de Pàdel, treballem aspectes psicològics, capacitat de concentració necessària per competir, saber llegir el joc, saber-se col.locar al camp, i ho complementem amb videogravacions per anar analitzant l'evolució de l'alumne.
 
Formació: Viu el Pàdel neix amb l'objectiu principal d'ensenyar a jugar a Pàdel, a aprendre i a millorar el joc a tots els amants d'aquest esport, des de iniciació fins als nivells més alts. És la nostra raó de ser. Els nostres serveis en Formació són molt variats, utilitzant sistemes d'aprenentatge molt innovadors i eficients. Viu el Pàdel demostra que hi ha una altra manera d'aprendre, més propera, més adaptada a les necessitats del client, de qualitat i actual, que engloba tan el treball físic com mental, la tècnica dels diferents cops i la tàctica de joc dins la pista, ajudant a entendre el joc, a saber-lo llegir, a saber prendre les desicions adequades en cada moment, a treballar en parella, a millorar amb la progressió adequada per a cada jugador.

 

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.

 

 675804000 - Marc Banegas

 info@vpadel.com