Serveis

Formació

Competició

Esdeveniments

Salut

Formació

El servei principal de Viu el Pàdel és la formació, amb més de 15 anys d'experiència en ensenyament esportiu en diversos àmbits. Viu el Pàdel demostra que hi ha una altra manera d'aprendre, més propera, més adaptada a les necessitats del client, de qualitat i actual, que engloba tan el treball físic com mental, la tècnica dels diferents cops i la tàctica de joc dins el camp, ajudant a entendre el joc, a saber-lo llegir, a saber prendre les desicions adequades en cada moment, a treballar en parella, a millorar amb la progressió adequada per a cada jugador.
CLASSES PARTICULARS: ens centrem en l’atenció personalitzada, el bon tracte i la progressió adequada, planificant els objectius tant a curt com a llarg termini.

  CLASSE INDIVIDUAL: adaptada a les necessitats de l’alumne

 PACKS TEC 10 CLASSES: un pack de millora molt complert i pactat amb l’alumne, on definim uns objectius clars per a les 10 sessions, incorporem el video anàlisis com a eina de treball.

 ENTRENAMENT PERSONALITZAT AL LLARG D’UNA TEMPORADA: ens permet planificar molt més acuradament els objetius a llarg termini, i preparar l’aprenentatge de l’alumno en tots els àmbits del joc, de forma progressiva.

  CLASSES GRUPALS:

 TÈCNICAS: de 2 a 4 alumnes que busquen una millora tècnica.

 TÀCTIQUES: treballem el posicionament i la presa de decisions amb exercicis aplicats o mini partits. mínim dues persones.

PACK TÀCTIC 10 CLASSES: Especial per a parelles que volen millorar el seu nivell tàctic de joc i la comprenció del mateix, aprendre a col.locar-se al camp, prendre les desicions adequades, interpretar el joc, preparar-se per a competir.

  GRUPS ENTRENAMENT: Preparem una sessió de treball per a un grup de jugadors del mateix nivell que volen aconseguir volum dels seus cops, no són sessions guiades amb un entrenador, però si que es marquen uns objectius de treball relacionats amb el volum dels cops i l’aplicació del que es treballa amb els entrenaments.

  SESSIONS DE TREBALL FÍSIC APLICAT: L’objectiu és treballar a nivell físic la part preventiva i també un treball específic dels desplaçaments del pàdel. Tots els exercicis van orientats en dues direccions, evitar lesions gràcies als exercicis preventius i de tonificació i potenciar els desplaçaments específics de la disciplina per aconseguir un millor rendiment a pista. S’obtenen uns resultats sorprenents.

  STAGE 1 DIA: Treball intensiu a pista amb diferents opcions d’horaris:

Matins: de 09:00h a 13:30h

Jornada complerta: de 09:00h a 18:00h amb dinar incluòs.

Sessions nocturnes: tarda-vespre amb sopar inclòs.

En cada cas, fem un repàs de totes les opcions d’aprenentatge, tècnic, tàctic, físic, preventiu, psicològic, sempre adaptat al nivell del grup. Incorporem vídeo anàlisis personalitzats per a un millor aprenentatge i visualització d’un mateix. [ + ][ - ]

 Tipus d'Stage:

Stage femenins

Stage masculins

Stage mixtes

Stages infantils /junior

 Nivells:

Iniciació

Nivell intermitg

Tecnificació nivells superiors

  STAGE VP: Stage de 2 dies fora de la ciutat, on no només busquem una millora especialitzada del pàdel independentment del nivell de joc sinó que incorporem altres experiències al voltant de la naturalesa per a gaudir de l’entorn. Stage Vp és una experiència única i molt enriquidora, que fomenta molt la part de relació social que implica aquest esport.

Competició

Un altre dels serveis forts de Viu el pàdel ens condueix a donar serveis als diversos clubs i lacions de pàdel i esportives de tot Catalunya, amb l'objectiu de dinamitzar, potenciar i donar a conèixer les mateixes:

Tornejos Express d’una jornada
Tornejos d’una setmana
Americanes
Competició VP: competicions especialss organitzades per Viu el Pàdel adaptades al club on es realitzen, amb activitats molt novedoses i diferents de la resta de tornejos habituals

Esdeveniments

Organitzem esdeveniments de pàdel per empreses:
Tornejos interns pels treballadors de les empreses
Tornejos de competició entre treballadors de vàries empreses
Esdeveniments organitzats per empreses que ofereixen a clients jornades lúdiques que acompanyen jornades comercials de presentacions de productes de l’empresa

Salut

Poc a poc ens hem anat conscienciant de la importància de portar una vida sana practicant esport però sempre acompanyat d’una bona dieta, sana i mediterrània que ens aporta els nutrients necessaris per gaudir de bona salut i evitar lesions.
Dietes: Des de viu el pàdel t’oferim els serveis que complementen el nostre esport amb el nostre dietista especialitzat en esportistes que et prepararà un plà personalitzat a les teves necessitats.
Fisioterapia: per a qualsevol lesió o molèstia que puguis tenir, et proporcionem un fisioterapeuta esportiu que t’ajudarà a millorar amb les seves mans i preparant-te un planing de rehabilitació específic per a cada cas.

 675804000 - Marc Banegas

 info@vpadel.com